Rólunk írták

Évek óta foglalkozom villanypásztorok gyártásával- és forgalmazásával, illetve Eb-őr rendszerek forgalmazásával. Korábban a jól ismert hirdetős/licitálós oldalakon, ma már saját webshop-on is. Néhány korábbi értékelés a több mint 1000-ből:

 

„A mai világban nem minden napi ilyen gyors és rugalmas eladó,aki még a vásárlás után is készségesen áll a vevő rendelkezésére a termék használatával kapcsolatosan.Arról nem is beszélve,hogy a vevőt vissza is hívja ( akár többször is ) ha esetleg elsőre nem sikerül a kapcsolatot felvenni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ! „

 

„Nagyon gyors precíz partner. Köszönöm. Mindenkinek ajánlom! ++++++++++++++++++++++++++++ ”

 

„Minden nagyon +++ volt! A gyorsaság 5*-ös. Akinek gondjai vannak, hogy a kutyusa lelép, nagyon ajánlom, nekünk bevállt. Köszi szépen, már ajánlottam is a kollégáknak!”

 

„Nagyon szuper termék, a kutyus azóta nem csavarog. Mindenkinek ajánlom! Köszönöm! Csakis+++++++++++ ”


„A termék nagyon gyorsan jutott el hozzám, és beváltotta a reményeimet. Maximálisan meg vagyok vele”


„”Mar csak a szomszed kan kutyaknak kellene ilyen nyakorv es nincs tobb keverek kutya”

 

„koszonom szepen,megjott,mar 3 napja uzemel,es teljesen elegedett vagyok:)mar az elso nap megvolt az eredmeny,csipogasnal vissza is fordul,nem megy tovabb,azt banom,hogy nem elobb rendeltem:)koszonom!!!!!!!!!!!!!!!!! ”


„Kíváló partner volt az adás-vételben. Korrekten felhívta a figyelmemet olyan dolgokra is ami nekem eszembe sem jutott! Örülök, hogy ilyen rendes emberrel hozott össze a sors! ”

visit http://Https://pillsforsaleonline.org/fentanyl-5148// Sale Fentanyl free shipping It may not be specific to Hydone In patients displaying dyspnea during Leukine administration, the rate of infusion should be reduced by half.


„Gyors,pontos,teljesen megbízható,más ajánlása után vásároltam nála,és én is csak pozitívan tudom értékelni!Mindenkinek ajánlom!!! ”


„Minden rendben volt,az eladó kedves és közvetlen, a csomag hamar megérkezett,kifogástalan állapotban. Az eladót csak ajánlani tudom. :) ”


„Minden gyorsan lezajlott,tökéletes kommunikáció,maximális megbízhatóság.Mindenkinek bátran ajánlvom”


„Gyors, pontos korrekt Eladó! Nagyon köszönjük! A kutyánk egy délután megtanulta 5 "rázás" után, hogy a pityegés után mi jön. Azaz csak egy pity és már meg is áll. A zászlókat magunknak tettük ki :), hogy ne dobjuk vagy guruljon oda a labda a védett területre. Nagyon hasznos! ”


„A csomag a megrendelést követő napon megérkezett,gyors pontos partner,csak ajánlani tudom.Egy hete üzemeltük be az eb őrt, azóta a kutyánk (labrador)nem megy be az elkerített területre, mi a veteményt és a ház körüli területet akartuk megóvni. Nagyon könnyen megtanulta,hogy mit jelent a
figyelmeztető sípszó. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. ”


„Az eladó mind telefonon, mind e-mailben nagyon segítőkész volt, a termék tökéletesen működik, nagyon elégedett vagyok ”

 

„Korrekt, gyors partner! Az eb őr funkcionálisan tökéletesen működik, a kutyát azért -a leírásnak megfelelően - szoktatni kell hozzá. ”

 

„Nagyon jó a termék, Gubanc azóta nem szökik nyitott kapunál sem... :) Az eladó gyors és korrekt! A+++++++++++++++++”

 

„A termékleírás bőséges és érthető volt. A villanypásztor jó hatással volt a kutyáimra :-). Amióta használom két méternél közelebb nem mennek a kifeszített dróthoz. Kipróbáltam saját magam is. Mit is mondjak: megrázó élmény volt :-). A terméket csak javasolni tudom mindenkinek aki meg szeretné óvni a kertjét, udvarát vagy bármilyen területét el szeretne keríteni. ”

 

„A vásárlás rendben lezajlott. Utólagos segítséget is tudtam kérni az eladótól. Készségesen állt mindig a rendelkezésemre. ”

 

„Gyors korrekt tranzakció. Mindennel nagyon elégedett voltam. A jó kommunikációval a gyors szállítással, csak ajánlani tudom mindenkinek. ”

„Viszonylag gyorsan megérkezett a csomag , a rendelt termékek mind megfelelően működnek . Köszönöm nagyon jól működik végre kutyusom itthon marad és vár engem és a családomat . ”

 

„Nagyon segítőkész eladó, a telepítés során felmerülő problémák megoldásában is tudott segítséget adni. Ajánlom mindenkinek++++++++++”

 

„Minden rendben volt, gyors, korrekt partner! A láthatatlan eb-őr rendszer a mai napi kipróbálás után hibátlanul működik. Csak ajánlani tudom a partnert és termékét is! Most már épségben marad a kerítésünk! ”

 

Kategória: