Bemutatkozás

A Sicra Services Kft. fő profilja a Sicra típusú villanypásztorok gyártása és forgalmazása, továbbá Láthatatlan kerítések és egyéb kutyatartáshoz kapcsolódó kiegészítők forgalmazása.

Az árusítás mellett közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az eb őrzés terén, szakmai, valamint termékeink telepítéséhez kapcsolódó kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.

A régióban az eszközök telepítésével alvállalkozónk foglalkozik, minden meghirdetett termékből rendelkezünk raktárkészlettel, tehát a megvásárolt készüléket 1-2 napon belül házhoz is szállítjuk.

Vásárlását igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni, Webshopunk klasszikus kosaras megrendelő felülettel rendelkezik, ahol elengedő a kiválasztott termékeket a kosárba helyezni, majd egy rövid regisztráció után kitölteni a megrendelő űrlapot.

Ha mégsem szeretne regisztrálni, megrendelését e-mailben is elküldheti az infokukackutyapasztor.hu levelezési címre. Gyártóként viszonteladókkal is szívesen együttműködnénk, elsősorban lovas boltok, kisállat kereskedések, gazdaboltok jelentkezését várjuk főként villanypásztor készülékeink értékesítésére.

 

 

Kategória: